mars 2010

LOCAL NATIVES.

Heihei, idag er det behagelig indierock som blir servert til dere.

Bandet Local Natives dukka først opp i musikklivet mitt rundt midten av Desember, sjekka ut albumet og likte det godt. Virket som noe som kunne slå bra ann i 2010. Nå er bandet bekreftet til Øyafestivalen og plata deres skal etter det jeg vet få mer markedsføring i Norge. De fortjener det virkelig! Vanvittig fin musikk.

Låten jeg viser frem heter Airplanes, fremført live på BBC Radio 1. Nydelig sang.Vi snakkes imorgen folkens!

THE JAI ALAI SAVANT.

Hei igjen, dagens lille perle kom helt tilfeldig til meg på jobb idag!

Jeg er så heldig at jeg jobber på Platekompaniet, deltidsansatt og jobber to dager i uken. Idag rota jeg rundt i cdhyllene og der fant jeg et vanvittig kult albumcover med ordene The Jai Alai Savant skrevet på, samt albumtittelen Flight Of The BAss Delegate. Siden jeg er helt vill etter ny musikk så satt jeg på cden i butikken, og den var dritkul!


Så kult var det.

Låten jeg legger ut til dere heter White On White Crime, fra albumet jeg hørte idag. Låten er dritkul!Vi snakkes!

TALKING HEADS.

Dagens lille fine låt er en funky låt fra bandet Talking Heads!

Talking Heads er et band jeg liker veldig godt, fin popmusikk som blander veldig mye funky og groovy basslinjer inn i musikken sin. Vokalisten har et helt enormt kult særpreg og du hører med engang han synger at dette er Talking Heads. Låten jeg viser frem idag heter Crosseyed & Painless, en enormt groovy sang! Låten er noe av det kuleste jeg har hørt på lenge!

Hør og nyt!Vi snakkes!

LIARS.

Hei hei, idag er det bandet Liars som skal ut i ilden!

Liars er et band jeg har digget veldig mye det siste halve året, musikken de spiller er sykt heftig! De har gitt ut flere album og har forandre sounden sin på hvert album men alikevell så høres det alltid ut som samme band!

Låten jeg vil vise frem er spilt inn live i en kjeller der mange band får komme og rett og slett rocke løs! Jeg elsker Liars.Vi snakkes.

DEATH BY UNGA BUNGA.

Hei igjen, dagens fantastiske låt er en sang som har dundret rundt i hodet mitt siden første gang jeg hørte den i Januar!


Bandet heter Death By Unga Bunga og kommer fra Moss, de spiller fantastisk kul musikk! Bandet kan til tider minne om The Hives, men også veldig mye 60talls rock kan også høres i musikken deres. Det noe spesielle navnet har de tatt ifra et album av The Mummys en gang på 1960tallet, og det passer perfekt til musikken deres, like sært og kult!


Jeg var så heldig at jeg fikk se dem live igår kveld, det jeg skal si nå er helt og holdent 100% ærlig. Det var helt sykt! Bandet leverer varene så vannvittig bra, alt ifra scenemoves til drivet i musikken er konge! Beste konserten jeg har vært på på lang tid.

Her er låten som har hengt seg fast inni skallen min siden Januar!

THE GOOD, THE BAD & THE QUEEN.

Heisann, da var designet på plass og nå kan musikken begynne å flomme inn dag for dag!

Tenkte jeg skulle starte med noe jeg fant igår kveld, The Good, The Bad & The Queen. Frontmann Damon Albarn er kanskje et velkjent navn for noen, han var vokalist og gitarist i Blur og er geniet bak GORILLAZ. Mellom album 2 og 3 av GORILLAZ (som kom ut i 2005 og 2010) lagde han også et album i 2007. Sammen med The Clash bassisten, trommisen fra Fela Kuti og gitaristen fra The Verve lagde han bandet The Good, The Bad & The Queen, og det låter fantastisk!

Sangen under er en live opptreden av tittelsporet på cden deres "The Good, The Bad & The Queen".

Legger ved spotifylink siden nå til dags har de fleste det:

SPOTIFY

Snakkes imorgen!

ROGER HANSEN

MUSIKKNERD.

hits