juni 2010

THE TELEPHONES.

Groovy bluesfylt rock rett fra Brooklyns gater!Bandet The Telephones har eksistert siden 2001 og har siden den gang gitt ut 2 EPer og et album, først en EP i 2002 ved navn Music For Babies, så albumet i 2005 med albumet Fight Night At Rodeo Dodo og så nylig som i 2009 med EPen Volume 1 (Volume 2 dukker opp i løpet av 2010) Musikalsk sett ligger de et sted mellom Pixies, Muddy Waters og T. Rex, samtidig som de kan gi assosiasjoner til nyere bluesrock band til tider. Eller for å si det enkelt og greit, de rocker! Til nå har de ikke fått noe omtale her i Norge som jeg har sett noe til, noe jeg håper de kommer til å få fremover. Vi her i Norge er såpass heldige at både albumet de ga i 2005 og EPen fra ifjor er tilgjengelig på Spotify, så lyttingen kan starte straks!

Låten jeg deler med deg heter Libertine, her fremført live. Hør og nyt!

Vi snakkes!

ANEW REVOLUTION.

Det er på tide med litt metal her på bloggen, sint musikk av sinte menn.Bandet Anew Revolution er et av disse bandene som rett og slett sparker så mye baller at jeg ikke bryr meg om argumentene mot dem, du kan si at de gjør det samme som Drowning Pool, Godsmack, Dope og lignende band har gjort tidligere. Til det svarer jeg; Ja, men gjør det noe? Disse gutta fortjener flere fans, musikken er hard men catchy, aggressiv og presis i svingene. De har vært på turne med tidligere nevnte Drowning Pool, Dope og en lang rekke andre band de siste årene, på scenen er ANew Revolution både hardtslående og erfarne. Til nå har de gitt ut to EPer og to hele album, det nyeste så sent som i år, iMerica heter det.

Låten jeg deler med deg heter Head Against The Wall og er første singelen ifra det nye albumet, sangen sparker hardt ifra seg med både heftig tromming, riffing og catchy refrenger. Hør og nyt!Vi snakkes!

THE INFESTICONS.

Underground hip-hop gruppe ledet av produsenten Mike Ladd, noen kaller det ?Dinosaur Jr by Black people.? Jeg kaller det sinnsykt kult!The Infesticons er et av de hip-hop gruppene som gjør noe de fleste ikke gjør, for de første; de har en liten men trofast fanbase som digger musikken deres, albumene deres er en konsept trilogi der alle låtene på albumene heter noe med Anthem eller Theme på to av dem. Det er mye rock i musikken til The Infesticons, noe som gjør at platene deres skiller seg ut fra store deler av hip-hop verdenen. Tredje og siste del i trilogien til The Infesticons dukka opp tidligere i år, Bedford Park heter albumet og det er fra det albumet jeg gir deg dagens låt!

Låten heter Kick Anthem, spor 6 på albumet Bedford Park som kom ut nå nylig. Ignorer det grusomme bildet i videoen og bare hør og nyt!Vi snakkes!

CLOON.

Du trodde kanskje at det Primus var det eneste funk rock/metal bandet i verden du?Bandet Cloon er her for å bevise at det er flere enn Primus som klarer dette. Bandet er temmelig ukjente for de alle fleste, noe antall lyttere på Last.fm viser oss (5621stk i skrivende stund) med andre ord ikke allemannseie, enda. Cloon er et ganske ungt band, de startet ikke før i 2002. Siden den tid har de spilt en hel mengde konserter, både alene og som oppvarmingsband for Clawfinger (svensk hardrock gruppe) De har også lastet opp flere sanger på tidligere nevnte Last.fm, hele 8 låter kan du laste ned gratis og lovlig via den siden, link til siden får du rett under her!

TRYKK HER FOR Å BLI SENDT TIL LÅTENE.

Dagens låt heter Donut The Size Of A Wheel, fantastisk låt! Hør og nyt sier bare jeg.Vi snakkes!

WEEN.

Ween er et av de bandene som rett og slett gir blanke faen.Bandet kjent som Ween startet i 1984 da Aaron Freeman og Mickey Melchiondo Jr. traff hverandre, de begynte å spille inn låter hjemme i en kjeller og opp igjennom årene har de fått en ganske stor fanbase selv om de aldri har slått igjennom i mainstreammarkedet. De har gitt ut en lang rekke med album, der The Mollusk, La Cucaracha og Chocolate And Cheese er album som du bør sjekke ut så fort som mulig! Nå er det på tide å forklare ingressen min, hvorfor gir de blanke faen? Jo, det skal jeg si deg. Hvor mange band lager alt fra agressiv punkrock, hele album som ligger i grenseland til å høres ut som Weird Al Yankovic i tillegg til at de har gitt ut et album som heter 12 Country Greats, som består av kun countrylåter som de har spilt inn. Dette er et band som ikke sikter på stjernene, men heller lager musikk fordi det er det de liker å gjøre.

Låten jeg deler med deg er av den roligere sorten, tittelsporet på albumet The Mollusk. Hør og nyt!Vi snakkes!

BLONDE ACID CULT.

Hva sier du til litt groovy, bluesfylt fuzzgitardominert rock n roll?Hvis du på en eller annen måte var positiv til setningen over så er dette bandet for deg, Blonde Acid Cult er navnet og musikalsk sett ligger de et sted mellom bluesrock og psykedelisk rock fra 60tallet. Refrengene har de, men også attituden. Låtene deres sparker avgårde fra start til slutt, vokalmessig ligger de litt i nærheten av  Alison Mosshart fra The Kills og The Dead Weather men også mot eldre bluesvokalister. Dessverre er dette et av de bandene som ikke er tilgjengelig på verken Spotify eller WiMP, så dere får slite ut videoen under til det enten dukker opp noe eller at dere skaffer musikken på et annet vis!

Låten jeg deler med deg heter Shake It Loose, en fantastisk kul låt. Hør, se, digg det og nyt det!Vi snakkes!

NYHETER: KLAXONS SITT ANDRE ALBUM ER KLART.

Oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet Myths Of The Near Future nærmer seg med stormskritt!Jepp, Klaxons følger opp sitt debutalbum Myths Of The Near Future med albumet Surfing The Void i år! Datoen er satt til 23. August og albumcoveret vist ovenfor er rett og slett fantastisk. Bandet har også hatt et innslag her på bloggen, trykk her for å sjekke ut innlegget! Musikalsk sett har de blitt mørkere enn sist vi hørte dem i 2007 og jeg digger det! Hør låten Flashover ved å trykke på videoen under!Hør dagens låt ved å trykke her!


Vi snakkes!

HERE WE GO MAGIC.

Idag kjører vi på med litt upbeat psykedelisk Indie-poprock, sommeren er jo startet!Det er nemlig sommeren jeg begynner å tenke på kun få sekunder etter jeg setter på en låt av dette bandet. Here We Go Magic kaller de seg og de spiller som nevnt en slags upbeat psykedelisk indie-poprock blandet med låter som roer ned litt også. Musikalsk appelerer de hovedsaklig til de av oss som vil kalle seg musikksæringer men musikken deres er også såpass tilgjengelig at den kan gli inn i mainstreamkulturen. Bandet startet opp i 2008 og fikk kontrakt med selskapet Secretly Canadian som huser band som Animal Collective, Yeasayer og The Impossible Shapes, sistnevnte har et innlegg her på bloggen som du finner ved å trykke her. Here We Go Magic ga ut sitt andre album Pigeons tidligere i år, det låter som et perfekt sommeralbum som garantert kommer til å bli spilt en del her i gården!

Låten jeg deler med deg er andresporet på Pigeons, det nye albumet deres. Navnet på låten er Collector, videoen under er en fanlagd musikkvideo som passer godt til musikken, hør og nyt!Vi snakkes!

MUSIKKVIDEO: HAUST - ANTI-REPRODUCTIVE.

Det norske Necro/Sludge bandet Haust har nettopp publisert sin nye video, sjekk den ut under!Bandet Haust har stått meg nær helt siden en konsert av dem jeg fikk se i fjor sommer. Etter den tid har begge albumene havnet i min cdhylle, split EPen de ga ut med Next Life står også fint plassert i vinylsamlingen. Derfor ble jeg glad av å se at ene låten på det nyeste albumet deres The Powers Of Horror, nemlig låten Anti-Reproductive har fått sin egen musikkvideo! Trykk på videoen under for å se herligheten!

HAUST - ANTI-REPRODUCTIVE from BLÆST on Vimeo.

Vi snakkes!

LOGH.

Svensk og stemningsfull post-rock på en fredag er aldri noe negativt.

http://www.knoxroad.com/wp-content/uploads/2009/06/logh_013.jpg

Bandet Logh blander svevende shoegaze, indie rock og post-rock i sin musikk og det låter nydelig. Logh startet i 1998 i Lund, Sverige og har spilt sammen siden, de har siden den tid gitt ut 4 album og en EP. Assosiasjoner kan ledes til Sigur Ros, selv om det ikke er det første bandet jeg hadde nevnt for å trekke folk mot Logh, de har et mye tyngre lydbilde enn Sigur Ros. (selv om de aldri i livet kan bli kalt hard musikk) Nydelig musikk fra et nydelig band.

Låten jeg deler med deg heter The Bastards Have Landed, nydelig låt fra debutalbumet Every Time A Bell Rings An Angel Gets His Wings. hør og nyt!Vi snakkes!

THE HAPPY HOLLOWS.

Ut av en musikkvideo som ser ut som den er filmet i en symbiose av Alice In Wonderland, 70talls barnetv lagd av BBC og diverse lykkepiller og LSD utblåsninger får du bandet The Happy Hallows.Greit, jeg sier det med en gang, denne videoen har enten blitt produsert av noen som har røyket/injisert et eller annet fysjfysj stoff, eller vært temmelig inspirert av tidligere verk som ble produsert av den type folk. Mest sannsynlig er det kun inspirasjon som ligger bak, uansett så er dette en sinnsykt kul video og låt! Bandet heter som sagt The Happy Hollows, de spiller en blanding av enkel og grei indie-rock og støypop. Yeah Yeah Yeahs, Gossip og til tider også Sleigh Bells (som du finner et innlegg om her) er fine sammenligninger men bandet klarer å stå på egne bein alikevell. Til nå har de kun en EP ute på Spotify, trykk på bildet under for å finne bloggens spilleliste med dagens låt i!

Låten som får æren av å kalle seg dagens låt heter Big Bad Wolf, videoen er sinnsykt bra produsert og låten er både catchy og heftig til tider. Hør, se og nyt!Vi snakkes!

DEVO.

Nå når Devo nå kommer med sitt første studioalbum på 20år sparker de fremdeles baller!Devo, et ukjent navn for de aller fleste. Selv om de var en av nøkkelbrikkene som startet både Synth-Pop og New Wave musikken på 1970-1980tallet har de aldri fått den respekten eller berømmelsen som de fortjener. De returnerer i 2010 med sitt første studioalbum på 20år, albumet heter Something For Everybody og den tittelen er ganske så passende. Selv om karene i bandet begynner å dra kraftig på årene låter dette friskt og det høres ut som bandet har det fantastisk gøy sammen! Dette er musikk som de aller fleste kommer til å digge, det er catchy til tusen, rocker hardt, utfordrer lytteren men er samtidig lett på ørene. Plata kom ut igår, sjekk den ut!

Låten jeg deler med deg heter What We Do, låten er spor nr2 på det nye albumet. Videoen er en liveversjon fra Jimmy Kimmel Live. Hør, se og nyt!Vi snakkes!

THEMSELVES.

Eksperimentell hip-hop med frekk og freidig rapping? Check.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/382226/Themselves.jpgThemselves kaller de seg, en hip-hopduo fra California, USA som presser grensene for hva som kan bli gjort innen hip-hop så langt fra hverandre som overhodet mulig. Musikalsk sett har de snev av avant-garde, lo-fi, oppdelte beats og surrealisme inni bildet. Lyrisk sett er de både morsomme, abstrakte, konkrete og surrealistiske. Gruppen startet ved at Dose One og Jel (som er medlemmene) begynte å sende opptak til hverandre av ting de hadde spilt inn. Det tok ikke lang tid før de fant ut at de kunne skape god musikk sammen, de begynte å spille inn låter sammen og etter litt tid var de blitt Themselves. (no pun intended)
 
De var også nøkkelbrikker i oppstarten av Anticon, et plateselskap med base i Bay Area, hvor blant annet WHY? fikk sin start. Themselves har gitt ut flere album i sin levetid, alle er like fantastiske. Med andre ord, sjekk disse gutta ut!


Låten jeg deler med deg er andresporet på debutalbumet Them, låten heter Directions To My Special Place. Hør og nyt!Vi snakkes

HOMEBOY SANDMAN.

En av de fresheste rapperne jeg har hørt på lenge!Homeboy Sandman er en rapper med mer enn kun et vanvittig kult scenenavn, han har også gitt ut et av 2010s kuleste og friskeste debutalbum! Denne unge rapperen fra Queens, New York har med debutalbumet sitt The Good Sun lagd et album jeg definitivt kommer til å lytte mye til fremover. Alt fra den særegne stemmen, til flyten i lyrikken hans til den fantastiske produksjonen gjør at dette albumet hever seg langt over mye annen hiphop/rap som har blitt gitt ut på lenge. Dessverre for Homeboy Sandman har han ennå ikke nådd det publikumet han fortjener, plata er rett og slett for god til å overse.

Låten jeg deler med deg heter The Carpenter, andresporet på debutalbumet hans. Hør og nyt!
Vi snakkes!

BIG BLACK.

At dette bandet ikke finnes på Spotify eller WiMP er en skam.Big Black, et ukjent band for de aller fleste, til og med meg helt til Japandroids (som du finner et innlegg om her) covret en låt av dem på B-siden av singelen sin Art Czars. Coveren gjorde meg interessert i musikken til Big Black og heldigvis for det, musikken er fantastisk kul! Støyete rock med fuzzfylte gitarer og hardtslående trommer ramser opp Big Black, det er repetivt men ikke kjedelig, heftig men ikke stressende. Fantastisk med andre ord! Mannen bak bandet heter Steve Albini, som noen kanskje kjenner som produsent for denne lange listen med band: Pixies, Nirvana, PJ Harvey, Low, Blues Explosion, Mogwai, Bush, Cheap Trick, Neurosis, Godspeed You! Black Emperor, mclusky, The Jesus Lizard, The Breeders, High on Fire, Fugazi, Page and Plant og Superchunk. Med andre ord en erfaren mann.

Dessverre finnes ikke Big Black på verken WiMP eller Spotify, men trykk på linkene under for å sjekke ut de tidligere innslagene på bloggen!


Dagens låt heter Things To Do Today, den ligger på EPen Heartbeat fra 1987. Beinhard låt fra en sinnsyk EP, hør og nyt!Vi snakkes!

EDDY CURRENT SUPPRESSION RING.

Hvordan låter australsks punkrock ut? Eddy Current Suppression Ring kan fortelle deg det.Det er nemlig det dette bandet gjør, punkrock med en australsk vri. Det betyr ikke at de synger om kenguruer og villmarksliv, men de får et særpreg over seg som det er vanskelig for amerikanske og engelske punkband å skape, om det kun er vokalen eller det generelle lydbildet er opp til hver enkelt å bestemme. Bandet ga ut album Rush To Relax for noen måneder siden og siden den gang har jeg hørt på album nesten hver dag, det er rett og slett bare så bra! Låtene blir ikke kjedelige, det instrumentale overrasker deg til tider selv om du har hørt låten 20ganger før den uka.

Låten jeg deler med deg er tittellåten på det nye albumet, Rush To Relax. hør og nyt den!Vi snakkes!

GAYNGS.

Når Prince møter opp på releasepartyet for debutalbumet ditt så har du gjort noe rett.Det var nettopp det som skjedde for bandet Gayngs da de hadde releaseparty for albumet Relayted tidligere i år. Selvest Prince dukket opp for å få med seg konserten. Ikke rart det, albumet er fantastisk. Musikken til Gayngs kan bli oppsummert med ord som lo-fi RnB, elektronikk og eksperimentering. Gruppa er ledet av Ryan Olson, en mann som har samlet sammen medlemmer fra Bon Iver, Solid Gold og mange flere for å danne gruppa Gayngs. Ingen konserter annonsert i Norge med disse enda (som jeg vet om) men det bør det bli en endring på! Disse fortjener flere lyttere! Sjekk dem ut så fort du kan, som kan bli gjort så enkelt som en liten scroll og et tastetrykk!

Låten jeg har valgt ut til deg heter The Walker og er andresporet på debutalbumet deres. Hør og nyt!

COCOROSIE.

Noe av det særeste og vakreste jeg har hørt, noengang.Bandet CocoRosie er i bunn og grunn et samarbeidsprosjekt mellom søstrene Sierra og Bianca Casady, de lager musikk som noen kaller freak folk, jeg kan til dels si meg enig. Musikken de spiller blander vanvittig mye forskjellig til et sær, men appelerende lydbilde. Vokal som ligger et sted mellom Björk, M.I.A, Susanne Sundfør og til tider nærmere operavokal, ja du leste rett. Bandet har gitt ut fire album til nå, det nyeste kom ut i mai 2010, Grey Oceans og blir gitt ut på SubPop som er bandets nye plateselskap. Sjekk ut albumet så fort du kan, ignorer den groteskt dårlige coverarten.

Låten jeg deler med deg heter Smokey Taboo, spor to på Grey Oceans. Nydelig liten låt, hør og nyt!Vi snakkes!

STORNOWAY.

Da var det dags for enda et britisk indiepop/folkrock band her på bloggen!Stornoway er et av de bandene du ikke kan unngå å like, de lager altfor catchy og generelt god musikk til å bli oversett. Musikalsk sett er de sommerslige og med en ny utgivelse nå rett før sommeren kommer de nok til å bli spilt på mange sommerkvelder, det skal i hvert fall undertegnede. Der hvor The Drums henter inspirasjon fra The Beach Boys drar Stornoway heller innom Beatles og 60talls popmusikk og legger til 90tallets indierockmentalitet. Med 2010 utgivelsen Beachcomber's Windowsill føyer de seg lett inn i rekken av fantastiske sommerplater som har dukket opp de siste årene. At dette bandet ikke spiller på noen norske festivaler i sommer (som jeg vet om) er skuff. Jeg vil gjerne høre musikken deres live!

Låten jeg deler med deg heter Fuel Up, videoen er en liveversjon fra Later With Jools Holland, fantastisk versjon. Se, hør og nyt!Vi snakkes!

CITAY.

Psykedelisk rock på en tirsdag, er det lov da?Det er utvilsomt lov, i hvertfall når det er snakk om et såpass bra band som Citay. De spiller en mix av 70talls progrock og folk rock men blander det med nyere lyder som gjør at musikken ikke føles utdatert men heller fresh og ny. Bandet Citay har medlemmer fra både Piano Magic og The Fucking Champs, så her er det bredde i både musikkstiler og personligheter. Bandet startet opp i 2004 og har siden 2006 gitt ut hele fire album, i 2006, 2007, 2009 og det siste, Dream Get Together tidligere i år. Med andre ord et hardtarbeidende band!

Låten jeg deler med deg heter Careful With That Hat, åpningsporet på Dream Get Together. Lukk øynene, lytt til låten og bli dratt med tilbake til 60 og 70tallets hippietid med Woodstock, psykedelia, harmoni og et ønske om fred på jord. Hør og nyt!Vi snakkes!

VILLAGERS.

Nydelig Indiepop/rock fra Irland, queue frysninger på 1-2-3..... nå!Bandet Villagers startet som et enmanns prosjekt (og på et vis er det det fremdeles) Mannen bak det hele heter Conor J. O'Brien, en enormt dyktig ire som lirer av seg perfekte låter gjennom hele debutalbumet Becoming A Jackal. Som band er Villagers kompetente til tusen, musikalsk sett får jeg assosiasjoner til både Death Cab For Cutie, Fleet Foxes og inni mellom litt Beirut (Som jeg allerede har skrevet om her på bloggen, trykk på denne setningen for å lese det innlegget!) Selv om alle disse assosiasjonene jeg nevner er sanne så har Villagers et distinkt særpreg som gjør at hele albumet blir en fryd å høre på! Dessverre så har ikke Spotify fått hele albumet enda, kun låten som er dagens låt idag.

Dagens låt er tittellåten på debutalbumet, nemlig låten Becoming A Jackal. Hør og nyt!Vi snakkes!

UFOMAMMUT.

Dagens låt er noe av det kuleste jeg har hørt på enormt lenge.Idag er det duket for seig, sint, brutal og øreristende Stoner/Doom metal. For de som ikke kjenner til denne musikkformen så kan jeg gi dere en liten heads up. Nøkkelordene er: tunge trommerytmer med enorm groove, støyete gitarer og fuzzfylte bassgitarer. Kortere forklart, digg. Bandet jeg har fokus på idag heter Ufomammut og spiller nettopp Stoner/doom metal, de er faktisk ekstremt flinke til det også. Albumet deres Snailking er noe av det drøyeste jeg har hørt innen sjangeren, fra den vanvittige åpningslåten Bloch til sangen som får tittelen dagens låt, nemlig sangen God.

Som sagt, dagens låt heter God. Skru opp anlegget til høyeste volum og nyt denne sinnsyke sangen.Vi snakkes!

MUGISON.

Island for meg er to ting, dårlig økonomi men fantastisk musikk.


Bildet er hentet fra: http://www.jonasval.com/projects/mugison/index.html

Mugison, det nyeste musikalske prosjektet jeg har funnet som stammer fra Island. Mannen som kalles Mugison startet sin karriere med en brukt Mac og dens harddisk, inni denne harddisken plasserte han store mengder låter og brukte også maskinen til å brenne ut CD-R plater for å se om han kunne få tjent seg litt penger. Det klarte han, kort tid etter reiste han til London for å bli stor stjerne, noe han klarte. Til en viss grad. Han har gitt ut flere album og hvis du tar deg tid til å dykke inn i disse albumene så vil du bli belønnet med nydelig musikk.

Låten jeg deler med deg heter Murr Murr, fra albumet Mugimama, is this monkey music?. En nydelig låt på et nydelig album, hør og nyt!Vi snakkes!

LOWER THAN ATLANTIS.

De britene får til alt de.Til nå på denne bloggen har jeg vært innom britisk hiphop, bluesrock, hardcore, indierock og folkemusikk. Idag er det tid for å legge til et band i hardcoredelen, samtidig som å legge til punkrock i den britiske sjangrebøtta jeg har stående her på bloggen (den er virtuell, så du kan ikke se den) Bandet jeg vil vise frem idag heter Lower Than Atlantis, et gjeng veldig talentfulle musikere fra Watford, England. De spiller en type punkrock/hardcore som gir meg assosiasjoner til både Every Time I Die og Gallows Instrumentalt er de hardtslående, med rivende riff, dunkende bassgitar og en trommis som både er hardtslående og vill samtidig som han er presis som bare pokker! Dette er musikk du skal moshe til, en varm dag på Hovefestivalen. Neste år kanskje?

Låten jeg deler med deg ligger på debutalbumet deres, Bretton, definitivt det mest heavy albumet de har gitt ut. hør og nyt!Vi snakkes!

BLACKHOLE.

Hvis du syns at Gallows er fett, sjekk ut disse!Blackhole er et hardcore band fra Hertfordshire, England som lager vanvittig kul og brutal musikk. Fans av Gallows, The Ghost Of A Thousand og Cancer Bats kommer til å kose seg vilt med disse gutta! Bandet ble dannet så nylig som 2007, med andre ord et veldig ungt men alikevell knallbra band. I 2009 kom debutalbumet Dead Hearts, en maktdemonstrasjon innen nyere hardcore. Ikke bare hadde de agressiviteten men også melodiene, riffene, stemmen og samspillet. Nydelig band som jeg håper å se mer av i fremtiden!

Låten jeg viser frem til deg heter Forever, fra debutalbumet deres. Videoen er en LiveSession som bandet har posta på YouTube for å promotere albumet, alt du hører i videoen er liveopptak. Hør og nyt!Vi snakkes!

THE SEAL CUB CLUBBING CLUB.

The Seal  Cub Clubbing Club, si det fem ganger fort!Foruten å ha et fantastisk kult navn, både hysterisk morsomt for noen og provoserende for noen andre så er musikken deres noe av det kuleste jeg har hørt innen Indierock det siste året. Med en vanvittig laidback vokal gjennom store deler av låtene, groovy gitarspill og funky basslinjer skiller disse karene seg klart ut av mengden. De er heller ikke redde for å bli litt støyete her og der, noe jeg definitivt setter pris på. I 2008 slapp de albumet Super Science Fiction, et album jeg rett og slett ikke blir lei av. Det er bare så bra!

Det eneste jeg fant på YouTube av dem var noen liveklipp med under middels god lydkvalitet, hvis du vil ha god lyd så trykker du på det grønne eller hvite bildet over! (Spotify eller WiMP) Låten i den helt greie videoen heter World Of Fashion, hør og nyt!Vi snakkes!
hits