september 2010

VEIL OF MAYA.

På tide med litt metal igjen her, spastisk som fy og brutalt.Veil of Maya er et brutalt og teknisk deathcore band med en policy jeg liker godt, kun brutal vokal. Musikken er både teknisk og groovy, brutal men gjennomtenkt. Metal som metal skal være egentlig. De kaster til og med litt Meshuggah riffing inn i det harde universet de ligger og koser seg i. Det er hardt og godt. De har gitt ut tre album og en demo siden oppstarten i Chicago, Illinois i 2004. Det nyeste kom ut i April, 2010. Verdt å sjekke ut for fans av den hardere typen musikk!Låten jeg deler med deg heter Unbreakable, en perfekt introduksjon til Veil of Maya. Musikkvideoen er en av de beste deathcore videoene på lenge, koreografi og produksjon er rett og slett fantastisk. Hør, se og nyt!

Vi snakkes!

SIMON SAYS NO!.

Støyete, skokikkende, melodiøst og mektig.Simon Says No! er litt av et band, de er så mye som en shoegaze-trio fra Bergen (eller foo-gaze som de blir kalt) De slapp nettopp et nydelig album fylt til randen med støy, effektiv rockemusikk og knallbra låter. Medlemmene i bandet er erfarne folk innen musikkbransjen, både med instrumenter i hendene og det administrative. Ruben Nesse er en aktiv mann som en av mennene bak Brilliance, som driver management for fremadstormende norske band som Social Suicide, Tôg, Leif & The Future med flere. Simon Says No! er et band du definitivt bør få med deg hvis rock er din greie, det er verken kjedelig og A4 samtidig som de aldri tvinger noe episk ned halsen din. Er det lov å si keepin' it real? Uansett, du bør ikke gå glipp av dem!Låten jeg deler med deg er hentet fra deres nye album, den heter Solitary Rush og er både en nydelig låt samtidig som den har en vanvittig(VANNvittig..?) kul musikkvideo. Hør, se og nyt!

Vi snakkes!

LIONS.

Beinhard straight to the point rock n' roll fra Austin, Texas.Lions er et groovy rock'n'roll band fra Austin, Texas som spiller rock som er perfekt til å kjøre nedover Route 66 på en nydelig Harley Davidson. Kanskje det er derfor de har vært med på Sons of Anarchy soundtracket? Mest sannsynlig ja. De har vært innom både Sons of Anarchy og Californication faktisk. I 2007 kom albumet No Generation, et riffmonster av et album med massiv gitarlyd og trommer som pumpet hver eneste låt videre og videre. De startet opp i 2005 og har siden den gang bygd seg gradvis opp til suksess. De kan til tider minne om Ozzy Osbourne sitt nyere soloarbeid men de har et definitivt særpreg også. Verdt å sjekke ut for alle som liker gode riff og headbanging!


Låten jeg deler med deg heter Can You Hear Me, tredje spor på albumet No Generation. Feit låt, hør og nyt!

Vi snakkes!

ANMELDELSE: LE NOISE - NEIL YOUNG.

Storslått, minimalistisk, mektig og majestetisk.

Neil Young er litt av en mann, med en massiv mengde album i bagasjen (ifølge internett er han oppi rundt 33studioalbum) er han en mann med lang fartstid i verdens musikalske univers. På Le Noise, hans nyeste album er lydbildet hans det mest massive jeg har hørt fra denne mannen, og alt kommer fra en gitar og en vokalmikrofon. Albumet er produsert sammen med Daniel Lanois. (tittelen Le Noise er da en liten spin på navnet hans, men det forsto du kanskje av deg selv) Lanois har gjort underverker med gitarlyden til Young. Albumet høres til tider ut som et 90talls shoegaze-album alá My Bloody Valentine, uten trommer og med Neil Young sin røst. Det finnes ikke et snev av trommer på hele albumet, det eneste som minner om trommer er lett perkusjonspilling på selve gitaren til Young. Noe annet jeg ikke hadde forventet fra Neil Young var droning, jepp du finner gitarpartier som sklir rett inn i drone-sjangeren.Le Noise er et album som du må sette deg ned med for å nyte 100%. Som bakgrunnsmusikk er det perfekt, selv om du da ikke får noe spesielt ut av den vakre musikken som siver ut av dette albumet. Selv om låter som Hitchhiker (som forøvrig ble skrevet for leeeenge siden men har ikke fått plass på noe album før nå) er noe av det nærmeste man kommer en perfekt Neil Young låt så er det øyeblikk og låter på dette albumet som holder det litt tilbake. Noen låter blir altfor lite minneverdige og gjør at albumet blir noe ujevnt. Selv om låtene Love And War, Hitchhiker og Walk With Me er store høydepunkter for meg klarer jeg ikke å elske dette albumet. Det er ikke et dårlig album, men det kunne vært så mye bedre også.

Hør albumet i Spotify/WiMP!

Vi snakkes!

JOE BUCK YOURSELF.

Seigere og sintere bluesrock skal du lete lenge etter!Joe Buck Yourself er et enmannsband, gitar og stortromme. Han spiller kjapp og intens bluesrock, kall det gjerne punkabilly. Han spiller konserter verden over på små barer/puber med kun gitar, mikrofon og stortromme som hjelpemidler. I 2007 kom det selvtitulerte albumet hans, et av de råeste og mest brutale bluesrock albumene noensinne. På scenen ser han gal ut, og jeg tviler egentlig ikke på at han er det heller. Verdt å sjekke ut!


Låten jeg deler med deg heter Planet Seeth, en rå og sterk låt som er en perfekt introduksjon til musikken til Joe Buck Yourself! Her fremført i en sinnsyk liveversjon!

Vi snakkes!

ANMELDELSE: BROKEN PILGRIMS - SOCIAL SUICIDE.

Eksplosivt, aggressivt, beinhardt og hardt.

Social Suicide har blitt kalt Norges nye hardcore-håp av de fleste musikkjournalister i landet. I mine ører ligger de et sted midt i mellom Converge og Gallows (sistnevnte har de varmet opp for i Bergen) Når debutalbumet Broken Pilgrims nå slippes løs på det norske publikum får vi alle se om de innfrir de skyhøye forventningene. Det gjør de. Helt i fra åpningssporet Mail From The Watchtower til min personlige favoritt Harlots & Prophets til singelen 5th Man On A Dead Man's Grave og den sinte men nydelige avslutningen The Last Martyrs leverer bandet varene 100%. Minneverdige riff, brutal vokal og en trommis som virkelig vet hvordan han beveger seg rundt et trommesett er både nøkkelordene i Social Suicide og hovedgrunnen til at Broken Pilgrims er et såpass bra debutalbum. De presser ut 11 låter på en knapp halvtime, noe som betyr at dette blir en intens reise.For meg som har gått til innkjøp av både den fantastiske EPen Kansas City Shuffle (som også du bør skaffe deg) fra 2009 og 7" singelen 5th Man On A Dead Man's Grave var forventningene skyhøye til hva de fikk til med mer plass å boltre seg på. Med Broken Pilgrims leverer Social Suicide et av årets beste norske album innen den hardere typen musikk. Albumet er ute fra 27.September på Brilliance Records, samme selskap som Simon Says No!, Benea Reach, Tôg og Leif & The Future (de to sistnevnte har vært innen bloggen ved en tidligere anledning)

Kort oppsummert er Broken Pilgrims det heftigste, mest eksplosive og fengende metal/hardcore-punk albumet på lang tid her til lands. Løp og kjøp!

Hør albumet i Spotify/WiMP! (linkene blir oppdatert når albumet er tilgjengelig)

Sjekk ut videoen til 5th Man On A Dead Man's Grave!

Vi snakkes!

GOONFIGHT.

Norsk, hard, heftig og fett, Goonfight rett og slett.Goonfight er et ganske så ukjent band for de aller fleste men kvalitet, det er det. De spiller beinhard hardcore/punk som uten tvil både sparker baller og river i dansefoten. Det selvtitulerte debutalbumet er ute i butikkene veldig snart, jeg har hørt gjennom det og det lover godt! Noen av gutta har spilt i band som Kaospilot (fantastisk metall, sjekk de ut!), Spellemannvinnende Lukestar og Smorgarsbord, flinke folk med andre ord! Sjekk ut bandet i videoen under og gled deg til 18 Oktober, da kommer nemlig albumet! Anmeldelse dukker opp på bloggen noen dager før.


Låten jeg deler med deg heter Termites, en liveversjon ifra Camp Indie konserten deres på Øyafestivalen i år. Ikke den beste lydkvaliteten dessverre, men du hører det du skal høre og det er rocka punk! Hør og nyt!

Vi snakkes!

THEE LONG JOHNS.

Et av de sprøeste bandene i landet kommer fra Bergen, og spiller psychobilly/rockabilly, i 2010!Thee Long Johns er så mye som et rockabilly/psychobilly band fra Norge som både har låtene og uttrykket. Musikalsk sett ligger de i nærheten av både The Cramps og 50talls rock n' roll. Bandet er ganske så underground ennå, men forhåpentligvis kommer de seg opp og ut til et større publikum, noe de fortjener! Du kan laste ned flere låter av dem helt gratis og lovlig på linken rett under dette avsnittet. Sjekk dem ut, de er verdt tiden din!

http://www.theelongjohns.com/

Låten jeg deler med deg heter Braindead Rock and Roll, en groovy sang som er perfekt innledning til Thee Long Johns sin nydelige og skitne verden. Hør, se og nyt!

Vi snakkes!

NYHETER: MY CHEMICAL ROMANCE LEVER, HER ER BEVISET!

 

My Chemical Romance lager partyrock? Tydeligvis.Hvor ble de egentlig av? For 3-4 år siden var de kongene av ungdommens rockeverden, så forsvant de. Frykt ikke, nå er de tilbake! Singelen Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) har både et usedvanlig simplistisk syn på sangtitler men også et større og mer musical-aktig lydbilde, uten å være for sikker vil jeg si at gutta i My Chemical Romance har kjørt seg opp på en heftig dose Queen. Hør låten under!

Vi snakkes!

FUCK THE FACTS.

Idag er det heftige saker som får vise seg frem, heftig som pokker.

Fuck The Facts er et experimental grindcore/hardcore band fra Ottawa, Canada. De er et av få grindcore-band jeg liker som har minneverdige låter, låter du kan enkelt skille mellom (noe som er mangelvare innen sjangeren) Vokalist Mel Mongeon har en av de mest brutale stemmene jeg har hørt innen metal, og ja det er en dame. De har gitt ut en helt enorm mengde 7" splits med forskjellige band i vennekretsen og flere album, de har til og med spilt inn et livealbum som ligger gratis på Bandcamp-siden deres, (link litt lenger nede i innlegget) overraskende god lydkvalitet på opptaket. Fuck The Facts er definitivt ikke for alle, men for de som ligger brutal metal er dette gull!

Last ned liveopptak her: http://fuckthefacts.bandcamp.com/album/live-in-whitby

Låten jeg deler med deg heter Taken From The Nest, brutalt og kjapt. Hør og muligens nyt!

Vi snakkes!

22.

Spastisk, energisk, progressivt, agressivt og sist men ikke minst popmusikk.


22 er noe så sjeldent her i Norge som et progpop-band, De ligger et sted i mellom The Mars Volta/At The Drive-In, Meshuggah og mainstream popmusikk, noe som ytterst få utenom dem kan skryte på seg. Albumet deres Flux kommer ut onsdag denne uken, på en passende dato, nemlig 22.September. Medlemmene i 22 er erfarne musikere fra før av, gitarist og låtskriver Magnus Børmark står midt inni 22 og styret skipet inn i det spastiske og nydelige universet som heter 22. Definitivt et av de aller beste norske band på lang tid, løp og kjøp albumet Flux på onsdag!

Låten jeg deler med deg er førstesingelen fra albumet Flux, navnet på låten er Plastik. En perfekt introduksjon til dette fantastisk friske bandet. Hør og nyt!

22 - Plastik from Lavafilm on Vimeo.

Vi snakkes!

NYHETER: GRATIS MUSIKK AV TRENT REZNOR? JA TAKK.

Vil du ha musikk av Trent Reznor gratis? Såklart.Selv om Nine Inch Nails har pause dette året holder fremdeles Trent Reznor tempoet oppe, både med det nye bandet How To Destroy Angels og det som nyheten idag handler om. Du har kanskje hørt om filmen The Social Network, en ny film av David Fincher som skal omhandle oppstarten av Facebook. Reznor har fått oppdraget med å lage filmmusikken og det er nettopp det vi skal snakke om idag. Du har muligheten til å laste ned hele fem spor fra det kommende soundtracket, alle lagd av Nine Inch Nails frontmannen selv. Trykk på bildet under for å bli sendt avgårde til nedlastingssiden!

Apropos Nine Inch Nails, dagens låt er lagd av soloprosjektet til trommisen i bandet, sjekk ut innlegget her: http://nymusikkhverdag.blogg.no/1284962689_the_new_regime.html

Vi snakkes!

THE NEW REGIME.

Et ekte soloprosjekt.

Soloprosjekt fra livetrommisen til Nine Inch Nails, multi-instrumentalisten Ilan Rubin står for all instrumentering i The New Regime. Sjangermessig er det alternative rock, med både store episke refreng og gitarsoloer, selv om det foregår så mye mer enn bare alternativ rock i hans musikk.Ilan Rubin er som sagt en multi-instrumentalist med enorme talenter, trommingen er tight, vokalen er upåklagelig og låtskrivingen er solid. Til nå har det blitt gitt ut et album i 2008 og en singel nå i 2010, album nummer to er på vei også. Uten tvil noe du bør se frem til.

Låten jeg deler med deg heter Remission Of Guilt, førstesingel fra det kommende albumet. Veldig fin låt med en kul video som viser alt det Ilan Rubin gjør når han spiller inn låtene sine. hør og nyt!

Vi snakkes!

BLACK MOUNTAIN.

Røft, heavy, mykt og hardt.Black Mountain er et spesielt band. På den ene siden har du Neil Young inspirerte gitarer og låter, på den andre har du Led Zeppelin og Black Sabbath riff og stemning. En blanding få klarer, Black Mountain er et av disse få bandene. De blir aldri så heavy som Black Sabbath til tider var, de er heavy men avslappet. Kall det gjerne stoner rock, selv om det ikke er nok til å beskrive Black Mountain. De slapp sitt nye album Wilderness Heart nå i 2010, et album stappet full av både folk-inspirerte partier og heavy bluesfylte riff. Et album de aller fleste bør høre og muligens handle inn ved neste besøk på en platesjappe!


Låten jeg deler med deg heter Old Fangs, første singel på albumet Wilderness Heart. Enkel men dritkul musikkvideo og sinnsykt kul låt. Hør og nyt! Olds Fangs pluss noen låter fra tidligere utgivelser kan lastes ned gratis her: http://jagjaguwar.com/blackmountain/

Vi snakkes!

ZOLA JESUS.

80talls aktig elektronisk pop med kvinnelig vokalist som behager sinnet mer enn dansefoten.
Zola Jesus er aliaset til Nika Roza Danilova, en kvinne med en enormt vakker stemme. Til nå har hun gitt ut 3 album alene, 3EPer og et splitalbum (med Burial Hex) Det nyeste, Stridulum II kom ut for knapt en måned siden. Det låter som Florence + The Machine, det låter som dyster 80talls pop, det låter digg. Dette er 80talls pop-revival som trenger seg inn i hodet ditt, en kraftig kontrast til f.eks La Roux sin mer dansebaserte 80talls pop. Kraftfull vokal, spennende musikk og en nydelig stemning er nøkkelordene til Zola Jesus.


Låten jeg deler med deg heter Night, en låt fra Stridulum EPen fra tidligere i år. Hør og nyt!

Vi snakkes!

INTRONAUT.

Mektig, teknisk og beinhard metall, rett og slett.


Intronaut er et progressive-metal/post-metal band fra Los Angeles, USA. De spiller en røff og teknisk blanding av death metal, sludge metal med hint av jazz inni bildet også. De har holdt det gående siden 2004 og har sålangt gitt ut to studioalbum, det tredje dukker opp i Oktober i år. Musikken er hard, dynamisk og kraftfull. De omfavner både det ekstremt harde og det melodiøse. Husk å få med deg albumet Valley Of Smoke når det blir gitt ut på Century Media 12, Oktober!Låten jeg deler med deg heter Elegy, singelen til det kommende albumet Valley Of Smoke. Hør og nyt!

Vi snakkes!

ANMELDELSE: SONGS FROM A SOLITARY HOME - MAJOR PARKINSON.

På sitt andrealbum kjører Major Parkinson hardt og sikkert på med hakket mer paranoia og psykotiske følelser enn på førstealbumet.

I 2008 ga Major Parkinson meg det som kom til å bli det årets beste norske album i mine øyne. På oppfølgeren Songs From A Solitary Home fører de stemningen fra det selvtitulerte debutalbumet videre og utvikler sounden sin flere hakk opp. Lydbildet har blitt mer konsentrert, samtidig som de har gitt seg selv masse rom til eksperimentering og lek. På Songs From A Solitary Home har de alt det et andrealbum skal ha, mer av det samme, pluss litt ekstra. Låter som The Age Of The Paranoia og Simone! er perfekte låter på alle måter, catchy til tusen, både tekst og instrumentasjon er fantastisk, produksjonen er det heller ingenting å utsette på.

Noe jeg legger merke til er at bandet gir seg selv mer rom til å slappe av, der førstealbumet var en rekke eksplosjoner satt sammen i en kaotisk men nydelig pakke er Songs From A Solitary Home mer avslappet, mer eksperimentell og bandet er ikke redd for å prøve nye ting. Ting som synthesizersoloer, støypartier på slutten av låter er noen av de nye innslagene i Major Parkinson sitt forskrudde univers.

Det er deilig å se et nytt norsk band som ikke faller pladask på trynet på andrealbumet, Major Parkinson gjør definitivt ikke det. Låtene er knallbra,uttrykket er både mer konsentrert og hakket heftigere og alt låter generelt sett nydelig. Songs From A Solitary Home er et supert andrealbum til å følge opp et mesterverk av et debutalbum. Major Parkinson er kommet for å bli!

Hør albumet i Spotify eller WiMP! (Spotifylinken blir oppdatert så fort de legger ut albumet der)

Sjekk ut dagens låt her: http://nymusikkhverdag.blogg.no/1284450441_blood_command.html

Vi snakkes!

BLOOD COMMAND.

Norsk musikk anno 2010 er rett og slett overfylt av kvalitet, her er nok et band for å bevise dette.


Blood Command er et band jeg har digget gjennom hele 2010, fra de to 10" vinyl EPene de ga ut tidlig på året til albumet Ghostclocks rett før sommeren. De spiller energisk og melodiøs hardcore med kvinnelig vokalist. Stemmen til Silje Tombre er både vakker og heftig, hardt og myk, en perfekt stemme til Blood Command sitt musikalske uttrykk. De ga ut det solide debutalbumet sitt Ghostclocks på fantastiske Fysisk Format tidligere i år, et album fylt til randen med heftig og presis tromming, riffing ut av denne verden, nydelig vokal og låter som fester seg i hjernebarken og blir der. Lenge. Sjekk dem ut!


Låten jeg deler med deg heter Alarm All Assassins, musikkvideoen er ifølge Vimeo 12-13timer ung. Hør, se og nyt!

Blood Command - Alarm All Assassins from Blood Command on Vimeo.

Vi snakkes!

TEAM ME.

Vakkert, storslagent, detaljrikt og nydelig. Team Me er kommet for å bli.Team Me er et relativt nyoppstartet band ledet av Marius Drogsås Hagen, en mann med mange låter som han ikke kunne få inn i sine andre band/prosjekter, rockebandet Jaqueline og SiN (med The Wombats bassist Tord Øverland) I Team Me omfavner han og resten av bandet artister og band som Sufjan Stevens, Arcade Fire, Animal Collective og nostalgiske lyder fra f. eks Nintendo spill (det er der electronicaen kommer inn) Jeg har selv opplevd Team Me på nært hold, i form av fredagens konsert på Café Moody i Haugesund. Nydelig vokal fra tre vokalister, detaljrik instrumentasjon på alt fra el-gitar til synthesizers og klapping av hender er noen av tingene som utgjør en Team Me konsert. Musikken deres får du i mp3format på denne linken: http://www.nrk.no/urort/Artist/Teammeg/default.aspx Et debutalbum er i planleggingsstadiet og dukker forhåpentligvis opp i første halvdel av 2011, jeg gleder meg og det bør du også!

Låten jeg deler med deg heter Weathervanes & Chemicals, en nydelig låt som er den perfekte innledning til Team Me sin musikk! Hør og nyt!Vi snakkes!

ANMELDELSE: REVENGE - ÅRABROT.

På deres nye album er Årabrot hardere og mer agressive enn noensinne.

REVENGE er tittelen på det fjerde albumet til støyrockerne i Årabrot, et av landets både mest produktive og mest eksperimentelle band de siste årene. Musikken til Årabrot er hard, veldig hard. De spiller en massiv form av støyrock som de mestrer til de grader, alt fra gitarlyden til den intense og til tider febrilske trommingen skaper et univers hvor det er Årabrot som er hersker og du er slave. Prikken over I-en er stemmen til Kjetil Nernes (låtskriver, gitarist og vokalist) han presser hvert eneste ord ut av munnen med en intensitet som treffer deg like sterkt hver gang du hører en låt av dem.

På albumet REVENGE har de perfeksjonert kunsten sin. Intensiteten er der, låtskrivingen er på topp og produksjonen er nydelig. Låtene varierer fra knappe 1:28 og 1:30 til 12:36 og 12:19, tilsammen varer albumet i rett under 50 minutter. Låter som The Most Sophisticated Form Of Revenge og Murder er små men hardtslående anfall som griper deg om halsen og presser så hardt de bare kan. Låter som The Dolorous Years og The Pilgrimage er lengre låter som også griper deg om halsen og presser på, men disse lengre låtene leker med deg, de trenger seg inn i hodet ditt og skaper en følelse som kun kan beskrives som frykt, en god form av frykt.

REVENGE er et album du må få med deg om støyrock eller metal er din greie. Både for de som trenger nytt Årabrot materiale de kan fordøye og nye lyttere som ikke har hørt noe av dem fra før av. REVENGE er en perfekt introduksjon til Årabrot sitt fantastiske univers. Albumet slippes 13. September, med andre ord kommende mandag. Alt i alt er REVENGE en fantastisk utvidelse av Årabrot sin katalog, der det føres seg inn i rekken av noen av norsk musikk sine mest agressive og intense album noensinne. Årabrot er kommet for å bli. Løp og kjøp!Hør albumet i Spotify/WiMP!


Liten bonus, musikkvideoen til en gammel klassiker av Årabrot. Fumble Finger heter låten!


Vi snakkes!

WAVVES.

Sommeren har vært over i noen uker nå, men det betyr ikke at vi ikke kan sette pris på sommermusikken nå på høsten også?For en stund siden kom jeg med påstanden om at Best Coast ga ut 2010s beste sommeralbum. Nå tror jeg virkelig at jeg må ta tilbake det jeg har sagt og plassere Best Coast på andreplass og Wavves på førsteplass! Wavves startet som et lo-fi støyprosjekt av Nathan Williams og har siden den tid transformert seg til en støyete indierock trio med røtter i både The Beach Boys og den nylig avdøde garagerockeren Jay Reatard. Musikken er catchy, enkel og rett og slett digg. Med albumet King Of The Beach har Wavves plassert seg godt innenfor hipsterverdenen, samtidig som de sklir sakte men sikkert over i større suksess. Definitivt et band de fleste bør gi en liten lytt til!


Låten jeg deler med deg ligger på det nye albumet King Of The Beach, låten heter Post Acid og har en av de mest 90s musikkvideoene du har sett siden? ja, 90tallet. Hør og nyt!Vi snakkes!

NYHETER: KINGS OF LEON SLIPPER NY MUSIKKVIDEO.

Jepp, et av 2008s mestselgende band er tilbake med nytt materiale!Kings of Leon er et band de fleste har et forhold til allerede. Med albumet Only By The Night i 2008 markerte de seg som et av de siste årenes absolutt største band med vanvittig mange solgte album og utsolgte turneer. Nå er de endelig tilbake, det femte albumet er på vei og første musikkvideo er ute allerede nå! Se videoen og hør låten under, hvis resten av albumet bærer samme stemning som denne låten kommer Kings of Leon til å få noen fine år fremover også som et av nåtidens største pop/rock band! Låten heter Radioactive og videoen er nydelig.Vi snakkes!

THE MANIACS.

Av og til er det enkel og rett frem rock som trengs, idag er en sånn dag!The Maniacs er et band som spiller ganske enkelt rock med en fot i både punk og indierock. De høres ut som de kunne sklidd rett inn i 90tallets amerikansk indierock, men bandet er faktisk en trio fra Milan, Italia! Bandet har hatt minimalt med mainstreamsuksess til dags dato, ganske kjipt siden musikken er såpass fengende! De ga ut debutalbumet sitt i Desember ifjor. Gjør deg selv og bandet en tjeneste, sjekk dem ut hvis du trenger litt rock i livet ditt!


Låten jeg deler med deg heter Everyday, en ganske så catchy sang. Hør og nyt!Vi snakkes!

BLACK STROBE.

Feitere versjon av I'm A Man tror jeg virkelig ikke eksisterer.Black Strobe er et rart fenomen, de lager electronica med mange dansbare hooks og låter samtidig som de har en bluesrock låt på soundtracket til filmen Rocknrolla. Få som kan skryte på seg den slags. De slapp albumet Burn Your Own Church i 2007, albumtittelen refererer til norsk black metal. Til og med åpningssporet refererer til norsk black metal, låten har faktisk tittelen Brenn Di Ega Kjerke (nynorsk til og med) en dansbar men mørk electronica låt. Bandet har holdt det gående siden 1996 og ligger i grenseland mellom dancerock og electronica. Bland dette med en vokal som minner helt sinnsykt om Nick Cave så har du en oppskrift på suksess. Sjekk dem ut hvis du vil høre noe du tvilsomt har hørt før, og hvis du har hørt det før så har  du aldri hørt det bli gjort så bra!


Låten jeg deler med deg er andresingelen fra albumet Burn Your Own Church, låten er en cover av den gamle blueslåten I'm A Man. Feiteste gitarlyden den låten har hatt noensinne tror jeg. Hør og nyt!Vi snakkes!

LINKIN PARK.

Jepp, jeg skriver et innlegg om Linkin Park.Linkin Park er et av disse bandene som har to fanskarer, en som elsker Hybrid Theory og Meteora og den andre som forguder Minutes To Midnight, et album som jeg ser på som Linkin Park sitt eneste dårlige album. I 2010 er de igjen aktuelle med nytt album med tittelen A Thousand Suns, førstesingelen The Catalyst gjorde at jeg fikk et inntrykk av at de fremdeles var nedi den grusomme sandgropen de har vært i de siste årene (Jeg tenker selvfølgelig på Minutes To Midnight) Heldigvis for meg kommer låten Wretches And Kings og mer eller mindre bitchslapper meg i ansiktet for å ha tvilt på Linkin Park. Det virker som Linkin Park gjør samme greia som Korn gjorde med det nye albumet deres, går tilbake til røttene. Wretches And Kings er fylt til randen med hip-hop beats, fuzzy gitarer og den fantastiske stemningen som oser ut av albumene Hybrid Theory og Meteora er tilbake. Låten er rett og slett feit, på den gode måten.

Hør låten under her!
Linkin Park - "Wretches And Kings" by Some Kind of Awesome

Vi snakkes!
hits